Produsul dumneavoastră a fost adăugat în coș!
 
ru md
0 0
Coșul este gol
producătorii
Arlin

Arlin

Arlin (Italia) - un producător bine-cunoscut de tapet textil, materiale care sunt proiectate în tradițiile franceze si italiene clasice XIX- lea. Arlin companie italiană a fost fondat în 1968, este specializată în fabricarea de tapet textil pentru design interior.

Primele colecții exclusive au fost imprimate pe bază  100% din in. Folosind doar ingrediente naturale, hârtie, pulberi colorate naturale și ceară, meșteșugari calificați Arlin recrează manual activitatea meștrilor vechi. Produse de o uimitoare varietate de texturi, modele, motive și culori . Fiecare colecție Arlin colectatează o varietate de opțiuni pentru soluții de culoare și textură. Tapet Arlin  este creat din fibre naturale, iută, lenjerie, bumbac și, desigur, mătase. Uneori folosit vascoza, țesături sintetice sau artificiale.

Pentru tapetul Arlin designerii utilizeaza diferite combinații ale acestor fibre, ceea ce creează în cele din urmă diferite tipuri de texturi și efecte, precum și o varietate de culori impresionante.